Piusal sirguvad kaks uut koonulist piirivalvurit

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piirivalve Piusa kordoni koerajuhid Janek ja Kersti Nüüd said oma täiskasvanud neljajalgsete kaaslaste Aroni ja Felixi kõrvale väljakoolitamiseks kutsikad Ärni ja Oti.
Piirivalve Piusa kordoni koerajuhid Janek ja Kersti Nüüd said oma täiskasvanud neljajalgsete kaaslaste Aroni ja Felixi kõrvale väljakoolitamiseks kutsikad Ärni ja Oti. Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Piirivalve Piusa kordon täienes mai lõpus kahe õpilase – Ärni ja Otiga –, kelle niiske ninaots peab paari aasta pärast üles võtma mõne pahalase jälje ning vajadusel ka hambad käiku laskma.

Kahe nädala eest saabunud Belgia lambakoera kutsikad võttis oma hoole alla kordonis töötav abielupaar Janek ja Kersti Nüüd. Nende rihma otsas on juba kaks sama tõugu täiskasvanud piirivalvekoera pluss veel üks isiklik taks, mis teeb nüüd nende koduse koerakarja viiepealiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles