Loomejuhiks hakanud näitleja: südamega tuleb vaadata, siis sünnib looming

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Mul ei ole nimekirja rollidest, mida hirmsasti mängida tahaksin,» tunnistas otepäälasest vabakutseline näitleja Merilin Kirbits. «Kui teatris käies tekib mul hinges kellegi peale laval suur kadedus, siis see on märk, et seda rolli teeksin küll väga hea meelega.»
«Mul ei ole nimekirja rollidest, mida hirmsasti mängida tahaksin,» tunnistas otepäälasest vabakutseline näitleja Merilin Kirbits. «Kui teatris käies tekib mul hinges kellegi peale laval suur kadedus, siis see on märk, et seda rolli teeksin küll väga hea meelega.» Foto: Arvo Meeks / LEPM

Otepää kultuurikeskuste loomejuht ja vabakutseline näitleja Merilin Kirbits oma elus pikemalt suuri plaane ette ei tee. «Kui inimene plaane teeb, siis jumal naerab,» muigas ta. «Vaatame, mis homne päev toob ning anname endast parima tänasel päeval. Peaasi, et inimene saab aru, et teeb asja, mis muudab ta hinge rõõmsaks.»

Nii on ka tema enda puhul. Ta annab endast parima just nüüd ja praegu. Ja ta saab aru, et teeb seda, mis muudab hinge rõõmsaks.

Aprilli algul Otepää kultuurikeskustes loomejuhina tööd alustanud Merilin Kirbits on põline talvepealinlane. Pärast Otepää gümnaasiumi lõpetamist suundus ta Tartu Ülikooli Viljandi kultuuriakadeemiasse õppima näitleja erialale, mille lõpetas 2009. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles