Galerii: Valga-Valka kaksiklinnade festival avati pidulikult loomeinimeste ühisnäitusega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valga-Valka kaksiklinnade festival avati traditsiooniline loomeinimeste ühisnäitusega, kuhu kuuluvad kahe linna kunstnike aasta jooksul tehtud parimad tööd.

„Sellised võrratud toonid ja meeleolud teevad tõesti väga auväärseks festivali avamise” ütles festivali alustades Valga kultuuri- ja huvialakeskuse direktor Ülle Juht. Tema sõnul on festivali üks lahutamatu osa ja tänuväärne traditsioon Valga-Valka loomeinimeste ühisnäitus, mis kinnitab kahe linna omavahelist sõprust.

Valga vallavanem Margus Lepik: „Me oleme tähistamas meie kaksiklinna 434. sünnipäeva ja loomulikult on kogu see aasta pühendatud Eesti ja Läti sajandale juubelile. Loodan, et teid ootavad ees toredad ja põnevust täis ja erilist loomingut täis päevad. Soovin teile ilusat uute ja vanade tuttavatega kohtumist ja palju põnevaid leide kaksiklinna festivalilt. Elagu Valga-Valka!”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles