Coop Pank avas Räpinas pangapunkti

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coop Pank.
Coop Pank. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Jõudsalt üle Eesti tegevust laiendav Coop Pank avas Räpina Coop Konsumis 28. pangapunkti, mis on esimene omataoline Põlvamaal.

Pangapunkt on alternatiivne lahendus, mis võimaldab teha igapäevaseid pangatoiminguid mugavalt kaupluses kohapeal. See töötab nii, et kui lähed pangapunkti juurde ja ütled kauplusetöötajale, et tahad pangakontot avada ja pangakaarti tellida, siis müüja keerab pangapunkti ukse lahti, teeb ID-kaardist koopia, võtab vastu taotluse ning nädala pärast saab sealtsamast pangapunktist Coop Panga kaardi ja koodid kätte.

Soovi korral võib kaardi ka endale postiga koju tellida. Samuti saab pangapunktis esitada väikelaenu- ja Säästukaart Plussi taotlusi ning neid lepinguid kohapeal allkirjastada.

Räpinale lähim Coop Panga kontor asub Põlvas. Lõuna-Eestis on lisaks Räpina pangapunktile veel 10. pangapunkti. Kõikide Coop Panga pangapunktide ja -kontorite asukohad leiad siit

Coop Pank on Eesti kapitalil põhinev pank, mis kasutab jaekaubanduse ja panganduse vahel tekkivat sünergiat ning toob igapäevased pangateenused inimeste kodu lähedale. 19 ühistust koosneval Coop Eestil on 80 000 eraisikust omanikku ja ligi 600 000 püsiklienti. Täna on Coop Pangal 16 kontorit ja 28 pangapunkti, mis asuvad erinevates Coopi kauplustes üle Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles