GALERII: Rahvatriatlon Pühajärve ääres köitis võistlejaid ja publikut

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäevast pühapäevani Otepääl peetud IRONMANi triatlonifestivali raames toimus täna Telia 4:18:4 Otepää rahvatriatlon.

Lühitriatlonil tuli läbida 400 meetrit ujudes, 18 km rattal ja 4 km joostes. Seda sai läbida nii individuaalselt kui ka võistkonnaga.

Võistlusest võtsid osa ka Kaire Vilgats ja Annely Adermann, kes on veendunud, et sellise lühitriatloni läbimine on jõukohane kõigile.

Täna toimusid triatlonifestivali raames ka lastevõistlused Pom’bel IRONKIDS (jooksud, aquatlon ja minitriatlon). 

Rahvatriatlon osutus populaarseks ning selle lõpetas 177 osalejat.

Sportlike perede eeskujuna paistis silma näitleja Raivo E. Tamm, kes läbis poolpika distantsi, poeg osales lastejooksul ning abikaasa Helena Merzin läbis rahvatriatloni.

„Triatlonihooaja algus on juba näidanud, et tänu aastatepikkusele tööle ja mitmetele hea eeskuju inimestele on triatloniharrastajaid väga palju juurde tulnud,“ ütles peakorraldaja Ain-Alar Juhanson. „Paljud firmad ja asutused on samuti toetamas oma töötajate osalemist triatlonivõistlustel. Esimest korda Eesti triatloniajaloos toimunud otseülekanne triatlonivõistluselt on samuti uus tase ühe spordiala jaoks.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles