Värske hõbemedalist unistab saada spordireporteriks

Mareli Nielson
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spordireporteriks saada sooviva Kristo Kooskora sõnul on tema suurim unistus kommenteerida jalgpallivõistlusi, mis teda kõige enam köidavad.
Spordireporteriks saada sooviva Kristo Kooskora sõnul on tema suurim unistus kommenteerida jalgpallivõistlusi, mis teda kõige enam köidavad. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Põlva gümnaasiumi tänavune hõbemedalist Kristo Kooskora (19) unistab tulevikus saada spordireporteriks. Ajakirjandustudengi koht ülikoolis on tal juba kindlustatud.

Noormees tunnistas, et ega ta medali nimel just ülemäära pingutama ei pidanud, sest põhikoolist oli tugev vundament all. «Siit-sealt nihverdasin ja tegin üht-teist kergemaks. 10. klassis oli pinge langus, 11. klassis võtsin end kokku ja sain aru, et kool ikka ei ole minu teema. Olen kuidagi sellest läbi libisenud. Ma ei võtnud kooli liiga tõsiselt. Mul olid oma eesmärgid ja need ma täitsin,» rääkis Kooskora.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles