Lämmijärvel tabati ebaseaduslikud piiriületajad

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lämmijärv.
Lämmijärv. Foto: Arhiiv/Postimees

16. juuni varahommikul kella 4.30 ajal avastas piirivalve radarivaatleja Lämmijärvel ühe aluse ajutise kontrolljoone ebaseadusliku ületuse suunaga Venemaa Föderatsioonist Eesti Vabariiki ja tagasi. Piirivahejuhtumist edastati info naaberriigi piirivalvuritele, kes juhtumiga edasi tegelesid.

Sama päeva pealelõunal kella 14 ajal avastas piirivalve radarivaatleja Lämmijärvel taas ühe aluse, mis ületas ebaseaduslikult Eesti ja Venemaa vahelise ajutise kontrolljoone. Selgi korral vahendati info piirirežiimi alasse sattunud paadist Venemaa Föderatsiooni kolleegidele, kes aluse koos sellel viibinud isikutega kinni pidas.

15. juuni ennelõunal kontrollisid Lõuna prefektuuri piiriametnikud Põlva ja Võru linnas ehitusobjekte selgitamaks, kas seal töötavatel välismaalastel on seaduslik alus riigis viibimiseks ja töötamiseks. Reidil kontrolliti kahte juriidilist isikut ja 40 füüsilist isikut ning ühtegi rikkumist kontrollkäigul ei tuvastatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles