Koolilõpetaja rõivamure võib murtud saada ka kahe euro eest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mida teha, kui ost on jäänud viimasele minutile ja kalli rõiva jaoks raha napib? Pidulikke kenasid riideid, mida lõpuaktusel kanda, võib leida ka odava hinna eest. Kui vaid on tahtmist, aega ja vedamist.
Mida teha, kui ost on jäänud viimasele minutile ja kalli rõiva jaoks raha napib? Pidulikke kenasid riideid, mida lõpuaktusel kanda, võib leida ka odava hinna eest. Kui vaid on tahtmist, aega ja vedamist. Foto: Mareli Nielson, Catlin Saar

Koolides on käimas või seisavad ees lõpuaktused. Vaimupingutused on tehtud, nüüd on viimane aeg mõelda, mida pidulikul sündmusel selga panna. Eks ole riietus oluline eriti neidudele, aga kindlasti ka noormeestele. Küllap on sõprade-sõbrannadega juba arutatud erinevate valikute üle ning iga tüdruk üritab jälgida, et ei satuks kandma samasugust kleiti nagu kooliõel seljas. Selline olukord oleks ju üsna täbar.

Tõenäoliselt on paljudel pidulik kleit juba kapis ootamas. Mida aga teha, kui ost on jäänud viimasele minutile ja kalli rõiva jaoks ka raha napib? Ometi ju tahaks midagi ilusat selga panna ...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles