Võru poistekoor napsas laululaagri võidu

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahel päeval said poisid omavahel võistelda mitmesugustel spordiüritustel ja esitada kodus ette valmistatud isetegevuskava.
Kahel päeval said poisid omavahel võistelda mitmesugustel spordiüritustel ja esitada kodus ette valmistatud isetegevuskava. Foto: Erakogu

Võru Kesklinna kooli poistekoor naasis Saaremaalt üleriigiliselt poistekooride laulu- ja spordilaagrist teist aastat järjest esikohaga.

Laager kestis 14.–16. juunini. «Kahel päeval said poisid omavahel võistelda mitmesugustel spordiüritustel ja esitada kodus ette valmistatud isetegevuskava,» rääkis Võru Kesklinna kooli muusikaõpetaja, poistekoori dirigent Signe Rõõmus.

Spordivõistlused vaheldusid lauluproovidega ja laager lõppes Kuressaare lossihoovis suurejoonelise juubelilaulupäevaga «Laulis isa, laulis poega». Sellega tähistas Eesti meestelaulu selts oma tegevuse 30. aastapäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles