10 päeva tasuta bussisõiduni

Catlin Saar
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi tasuta bussitransport on kõvasti kriitikat saanud, leiavad Valgamaa ühistranspordikeskuse tegevjuht Liia Rätsep ja juhatuse liige Agu Kabrits, et see on Lõuna-Eestis tervitatav, kuna säästab vaesemas piirkonnas kohalike raha.
Kuigi tasuta bussitransport on kõvasti kriitikat saanud, leiavad Valgamaa ühistranspordikeskuse tegevjuht Liia Rätsep ja juhatuse liige Agu Kabrits, et see on Lõuna-Eestis tervitatav, kuna säästab vaesemas piirkonnas kohalike raha. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Kümne päeva pärast ongi käes aeg, mil paljude maaliinibussidega tasuta sõita saab. Valgamaa ühistranspordikeskuse töötajad andsid ülevaate, kuidas kliendina uut korraldust mõista.

Tasuta sõit hakkab kehtima ka Põlva-, Valga- ja Võrumaal. «Esimesel juulil astub inimene bussi, ütleb oma sihtkoha, saab nullpileti ja istub kohale,» selgitas Valgamaa ühistranspordikeskuse tegevjuht Liia Rätsep. Niiviisi hakkab bussisõit käima nii maakonnaliinidel kui ka avalikel kaugliinidel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles