Otepää vald tahab sihtasutused liita

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sihtasutus Otepää Tervisekeskus
Sihtasutus Otepää Tervisekeskus Foto: Arvo Meeks / LEPM

Otepää vallavolikogu tänase istungi päevakorras on ühe punktina kirjas ka sihtasutuse Otepää Tervisekeskus ühinemine sihtasutusega Otepää Tervis.

Eelnõu seletuskirjast saab lugeda, et Otepää Tervisekeskus ja AS Wasa asutasid Otepää Tervise 2016. aasta mais. Sihtasutuse tegevuse eesmärk oli noorsportlaste tervise­uuringute tegemine ja tööalase rehabilitatsiooniteenuse pakkumine. Kuna tervisekeskusel puudus vastav aparatuur terviseuuringute tegemiseks, moodustati teenuse pakkumiseks võrdsetel alustel sihtasutus.

Teenus aga plaanitud moel ei käivitunud ning praeguse seisuga on asutajad seisukohal, et liita Otepää Tervis (ühendatav sihtasutus) Otepää Tervisekeskusega (ühendav sihtasutus). «Seoses asjaoluga, et sihtasutuse tegevuse lõpetamine on keeruline protsess, jõuti seisukohale, et nende liitmine on parim võimalus selle teostamiseks,» saab lugeda seletuskirjast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles