Rahvasportlasi oodatakse triatlonistarti

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanepi triatlonisari on olemuselt sarnane Nõuni triatlonile Valgamaal (pildil), kus samuti on tulnud läbida tagasihoidlikud distantsid.
Kanepi triatlonisari on olemuselt sarnane Nõuni triatlonile Valgamaal (pildil), kus samuti on tulnud läbida tagasihoidlikud distantsid. Foto: Rein Säinas

Kanepi vald korraldab kolme osavõistlusega triatlonisarja, mille starti oodatakse eelkõige silmapaistvaid tugitoolisportlasi, kes pole populaarsust koguva alaga tihanud seni algust teha.

«Võistlus on ellu kutsutud eesmärgiga anda võimalus võistelda ka tugitoolisportlastel, kes tahaksid seda huvitavat ala proovida, kuid kelle võimed pole piisavad, et kohe Ironmani jõukatsumisele minna,» rääkis uue sarja korraldaja Hegri Narusk.

Rahvatriatlonis tuleb kõigepealt ujuda 250 meetrit, sõita rattal 12 kilomeetrit ning viimaks joosta kaks kilomeetrit. Lastele on distants lühem: 100 meetrit ujumist, neli kilomeetrit rattasõitu ja kilomeeter jooksu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles