Põlvamaa juhid ja vaimulikud arutlesid turvalisuse teemal

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtumisel kõnelesid nii Põlvamaa Omavalitsuste Liidu tegevjuht Eve Neemsalu kui Põlvamaa koguduste esindajad.
Kohtumisel kõnelesid nii Põlvamaa Omavalitsuste Liidu tegevjuht Eve Neemsalu kui Põlvamaa koguduste esindajad. Foto: Põlvamaa.ee

Esmaspäeval kohtusid Põlvamaa usuliste ühenduste esindajad ja kohalike omavalitsuste juhid, et arutleda Põlvamaa siseturvalisuse teemadel. Maavalitsuste sulgemise järel on moodustatud uued turvalisuse nõukogud, kuhu võiks ühe liikmena kuuluda ka kohaliku usuorganisatsiooni esindaja.

Siseministeeriumi korrakaitse- ja kriminaalpoliitika osakonna peaspetsialist Anneli Liblik sõnas kohtumisel, et reageerivate jõudude kõrval on väga suur roll ennetaval tegevusel ning kogudustel on väga oluline roll ja võimalus kodukoha turvalisusesse panustada.

Kohtumisel kõnelesid nii Põlvamaa Omavalitsuste Liidu tegevjuht Eve Neemsalu kui Põlvamaa koguduste esindajad. Räägiti ka raskustes noortega tegelemisest, samuti üksikutele vanainimestele tröösti pakkumisest. Nimetati koostööd Maarja Külaga, Põlvamaa Naiste Tugi- ja Teabekeskusega ning algatust MTÜ Emili Elu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles