Setomaa liidu juht veab vallas mahevankrit

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Timmo peab tavapõllumajandust mõnes mõttes igavaks. «Täiesti mahe vald pakuks põnevust ja esitaks Setomaale suuremaid väljakutseid,» ütles Timmo. «Nii koguks vald tuntust ka maailmas.»
Margus Timmo peab tavapõllumajandust mõnes mõttes igavaks. «Täiesti mahe vald pakuks põnevust ja esitaks Setomaale suuremaid väljakutseid,» ütles Timmo. «Nii koguks vald tuntust ka maailmas.» Foto: Tomi Saluveer/Lõuna-Eesti Postimees

Setomaa Liidu juht Margus Timmo veab Kagu-Eestis algatust, et muuta Setomaa vald tervikuna mahedaks. Esmaspäeval Värskas peetud visioonikonverentsil «Mahe Setomaa» räägiti mahepõllumajanduse mõjudest ja võimalustest.

«Mahekonverents oli esimene samm,» rääkis Timmo. «Võime tõeliselt rahul olla alles siis, kui saame Setomaal öelda, et vald on tervikuna mahe. Setomaa pärandkultuur ja puhas loodus sobivad tulevikule mõeldes väga hästi kokku. Plaanime mahemajanduse kirjutada ka valla arengukavasse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles