Piusal püüab pilke vastavatud klaasikamber

Indrek Sarapuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võru valla aukodanik on Aino Suurmann. Ta on inimene, kes on panustanud oma töö ja tegemistega  kogukonna, Võru valla ning maakonna arengusse. Klaasikambrisse on kogutud Piusa liivast valmistatud esemed. «Siin oli enne minu kabinet, nüüd saan hea asja nimel ilma ka hakkama,» ütles Piusa koobaste külastuskeskuse juht Aino Suurmann.
Võru valla aukodanik on Aino Suurmann. Ta on inimene, kes on panustanud oma töö ja tegemistega kogukonna, Võru valla ning maakonna arengusse. Klaasikambrisse on kogutud Piusa liivast valmistatud esemed. «Siin oli enne minu kabinet, nüüd saan hea asja nimel ilma ka hakkama,» ütles Piusa koobaste külastuskeskuse juht Aino Suurmann. Foto: Indrek Sarapuu

Lisaks uuenenud mänguväljakutele on Piusa koobaste külastuskeskuses sel hooajal veel üks oluline vaatamisväärsus. Tegemist on ühe äärmiselt salapärase kambriga, mis otsekui kuningapalee juveelikoda või Moskva Kremli relvapalat.

Ere valgus, mis näkku paiskus, kui keskuse juht Aino Suurmann ukse avas ning saladuseloori kergitas, oli lausa kirgastav. «Siin oli enne minu kabinet, nüüd saan hea asja nimel ilma ka hakkama,» ütles ta paljutähenduslikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles