Politseinik: purjus sõbralt tuleb autovõtmed käest ära võtta

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kagu politseijaoskonna piirkonnavanema Robert Kõvaski sõnul on kasulikum alkoholi tarbinud ja autorooli kippuva sõbraga tülli minna kui sõbrast ilma jääda.
Kagu politseijaoskonna piirkonnavanema Robert Kõvaski sõnul on kasulikum alkoholi tarbinud ja autorooli kippuva sõbraga tülli minna kui sõbrast ilma jääda. Foto: arhiiv

Suvel annavad politseile lisaks roolijoodikutele tööd ka purjuspäi uitama minejad ja üldine tihe liiklus. Siiski teeb Valga politseijuhile rõõmu, et inimesed annavad ohtudest üha enam teada.

Rahvarohkete ürituste ja eelkõige jaanipäeva puhul on politsei arvestanud tavapärasest suuremate jõudude kaasamisega.

«Soojad ilmad panevad rahvast rohkem liikuma. Käiakse veekogude ääres, grillitakse. Mida rohkem pidusid ja ringisõitmist, seda suurem võimalus, et midagi juhtub. Alati ei pruugi alkohol süüdi olla. Vahepeal on süüdi hoopis palavus, väsimus või tihe liiklus külavaheteedel,» ütles Kagu politseijaoskonna piirkonnavanem Robert Kõvask.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles