Noored välismaalased kiidavad siinset elu

Mareli Nielson
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kreeklanna Steliana 
Varveri (vasakult), portugallanna 
Margarida Magalhcees, rumeenlane Serban 
Cresmeac, 
hispaanlanna Iris Garcia ja eestlanna Margarita Keerd noortevahetuse laagris. Väliskülalised plaanivad tulevikus Eestisse naasta.
Kreeklanna Steliana Varveri (vasakult), portugallanna Margarida Magalhcees, rumeenlane Serban Cresmeac, hispaanlanna Iris Garcia ja eestlanna Margarita Keerd noortevahetuse laagris. Väliskülalised plaanivad tulevikus Eestisse naasta. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Tõrva vallas Kirikukülas asuvas Marja talus on kaks nädalat elanud noored Rumeeniast, Kreekast, Hispaaniast, Portugalist ja Eestist. Üheskoos on nad teinud mitmesuguseid grupitöid, pidanud kultuuriõhtuid ning käinud ringreisidel. Vanust on neil 16–25 aastat ning nende seas on nii õpilasi ja tudengeid kui ka juba tööteed alustanud inimesi.

Rumeeniast pärit Serban Cresmeac, kes kodumaal hamba­arstina töötab, osales noortevahetuse projektis Erasmus juba 11. korda. Noormehe sõnul saab taolistes laagrites nii ennast kui ka riike paremini tundma õppida. «Samuti pakub Erasmus reisivõimalusi neile, kes muidu ehk kodumaalt kaugemale ei saa,» lisas Cresmeac.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles