Talvepealinna esindus käis suve vastu võtmas

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile algas suvi ja Pärnu sai suvepealinna tiitli. Üritusel oli kohal ka Otepää valla esindus.
Eile algas suvi ja Pärnu sai suvepealinna tiitli. Üritusel oli kohal ka Otepää valla esindus. Foto: Monika Otrokova

Eile kell 13.07 algas suvi ja Pärnu sai suvepealinna tiitli. Üritusel oli kohal ka Otepää valla esindus.

Suvepealinna tiitli andis Pärnu linnapeale Romek Kosenkraniusele üle Tallinna linnapea Taavi Aas koos vastava tunnistusega, kus kirjas, et Pärnu on suvepealinn alates 21. juunist kella 13.07-st kuni 23. septembri kella 4.54-ni.

Pärnut õnnitlesid ka teised teemapealinnade esindused – kevadpealinnast Türi vallavolikogu esimees Andrus Eensoo, sügispealinnast Narvast kultuuriosakonna peaspetsialist Anastassia Jakovleva ning talvepealinnast Otepää vallavanem Kaido Tamberg.

Lisaks suvepealinna tiitli üleandmise tseremooniale avati ka rekonstrueeritud Rüütli plats. Pidustused jätkusid meeleoluka kontserdiga „Tere, Pärnu suvi!“.

Esimest korda tervitati Pärnu suve pidulikult 1978. aastal, suvepealinna tiitel anti Pärnule esimest korda 1996. aastal.

Talvepealinna delegatsiooni kuulusid volikogu esimees Jaanus Barkala, aseesimees Jaanus Raidal, vallavanem Kaido Tamberg ja kommunikatsioonijuht Monika Otrokova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles