Magnus Kirt seljatas taas olümpiavõitja

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva odaviskaja Magnus Kirt.
Tõrva odaviskaja Magnus Kirt. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Täna toimusid Soomes Kuortanes kergejõustikuvõistlused, kus odaviskes oli stardis esinduslik kooseis, teiste seas ka tõrvakas Magnus Kirt. Kuigi tänased visked 90 meetri joone alla ei kandunud, õnnestus Kirdil võistlus võita tulemusega 84.69, kirjutas Postimees.

Esimeses voorus viskas Kirt kohe ennast võistluste liidriks tulemusega 84.69. Teises voorus jäi Kirdi tulemuseks 82.16. Kuni viienda vooruni keegi tippudest oma tulemusi ei parandanud, ja nii mindi viimasele katsele vastu seisus, kus Kirt oli võistlust juhtimas, teisel kohal oli sakslane Thomas Röhler tulemusega 82.23 ja kolmas Jakub Vadlejch tulemusega 80.40.

Viimases voorus eestlane tulemust ei parandanud, vise kandus 83 meetri ja 18 sentimeetri peale. Siiski ei suutnud ka Röhler oma tulemust piisavalt parandada, ning tema teise koha tulemuseks mõõdeti 83.17. Kolmandaks tuli Vadlejch, kelle tulemus oli 81.39, kirjutas Postimees.

Nii õnnestus Magnus Kirdil juba teistkordselt sellel hooajal võtta võit olümpiavõitja Thomas Röhleri ees. Hooaja edetabelijuht Johannes Vetter sel korral starti ei tulnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles