Vallandatud koolijuht veab vallaga vägikaigast

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varstu kooli direktori kohalt vabastatud Ale Sprenk ütles, et vald oleks võinud Krabi kooli omandi küsimuse arutamiseks politsei asemel tema poole pöörduda.
Varstu kooli direktori kohalt vabastatud Ale Sprenk ütles, et vald oleks võinud Krabi kooli omandi küsimuse arutamiseks politsei asemel tema poole pöörduda. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Rõuge vallavalitsus vabastas Varstu kooli direktori Ale Sprenki kooli lõpuaktuse järel ametist. Põhjuseks toodi usalduse puudumine ja kahtlased tehingud Sprenkiga seotud MTÜga. Vallaga konflikti sattunud Sprenk peab süüdistusi isiklikuks vaenuks ja plaanib kolida Tartusse.

Rõuge vald heidab Sprenkile ette, et tema juhitud MTÜ Ostium sai Varstu vallale kuulunud Krabi kooli omanikuks ajal, kui Sprenk juhtis Varstu vallavolikogu. «Varalised teemad on siiski vaid üks pool, lepingu ülesütlemiseks oli ka teisi põhjuseid,» lausus Rõuge vallavanem Mailis Koger.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles