Tõrva noor ralliäss pürib tipu poole Saksa lipu all

Mareli Nielson
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Martin Volveri jaoks on autosõit peretraditsioon. Juba väiksena sai ta koos isaga nii off-road’i sõita kui ka garaažis nokitseda.
Karl Martin Volveri jaoks on autosõit peretraditsioon. Juba väiksena sai ta koos isaga nii off-road’i sõita kui ka garaažis nokitseda. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Tõrva vallast Jõgevestelt pärit rallisõitja Karl Martin Volver tegutseb sel hooajal Saksamaal ja võistleb Saksa lipu all. Plaanis on terve hooaeg kaasa teha.

«Tänavu sõidan ainult Saksamaal, Opel Adam Cupil, kus oleme esimesed eestlased,» rääkis Volver. «Kolm etappi on sõidetud ja viis veel ees. Neljas etapp on juuli lõpus, siis tuleb kohe Saksamaa MM, kus sõidab ka Ott Tänak. Võitlusperiood Saksamaal on suhteliselt lühike: märtsist oktoobrini. Graafik on aga tihe, igal kuul võistlus. Rally Estonia on küll plaanis kaasa teha, aga praegu siiski täpselt ei tea – kahtlen,» rääkis noor võidusõitja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles