Reaalsus ristmikul: kaks rikkumist minutis

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kitsal Roosi ja Kreutzwaldi tänava ristmikul pannakse ohtralt toime liikluseeskirja rikkumisi, kuid raskemaid õnnetusi pole juhtunud.
Kitsal Roosi ja Kreutzwaldi tänava ristmikul pannakse ohtralt toime liikluseeskirja rikkumisi, kuid raskemaid õnnetusi pole juhtunud. Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Võru linna Roosi ja Kreutzwaldi tänava kitsukesel ristmikul on Seminari väljaku ehitustööde tõttu oluliselt suurenenud sõitjate hulk. See on kaasa toonud massilise liikluseeskirja rikkumise. Keskmiselt pannakse üks rikkumine toime iga 30 sekundi järel.

Liikluspildi muudab kitsal ristmikul ohtlikuks tõsiasi, et enamik autojuhte ei tee Kreutzwaldi tänavalt Roosi tänavale pööret sooritades STOP-märgi ees kohustuslikku peatust. Uljalt sõidetakse Roosi tänavale välja, samas kui Roosi tänavalt Kreutzwaldi tänavale vasakpöörde sooritajad kipuvad ristmikul vastassuuna vööndisse lõikama, et see hoogsamalt läbida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles