Valga vallas vurab toidutakso

Mareli Nielson
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ethel Susi sõnul on väga huvitav toidutaksojuhi ametit pidada, kuna noored on teda nähes väga rõõmsad. Teisipäeva pealelõunal saabus ta koos oma tütre Katriiniga täpilistes mütsikestes Valga Avatud Noortekeskuses olevatele malevlastele ühepajatoitu tooma.
Ethel Susi sõnul on väga huvitav toidutaksojuhi ametit pidada, kuna noored on teda nähes väga rõõmsad. Teisipäeva pealelõunal saabus ta koos oma tütre Katriiniga täpilistes mütsikestes Valga Avatud Noortekeskuses olevatele malevlastele ühepajatoitu tooma. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Esmaspäevast on Valga vallas kahe nädala jooksul liikvel toidutakso. Paraku ei ole tegu tellitava teenusega, sest kuller viib söögipoolist kohaliku maleva noortele.

Takso transpordib toitu Tankla õpilasmaleva Küüni­niidu, Carma ja Valga Noortekeskuse Kaagjärve rühmale. Maleva juhataja Marek Meki sõnul oli tegemist hädavajadusega, kuna neil polnud mõtet eraldi teenust tellida ja selle eest suuri summasid maksta. «Meil on see malevasisene teenus, kus kolmele malevkonnale tuleb süüa viia. Siis pole meil väga mõtet kuskilt teenust sisse osta, vaid teha seda hoopis ise. Eks see jutumärkides toidutakso ole. Ma lihtsalt panin kuulutusele sellise pealkirja, et kedagi kiiresti leida,» tunnistas Mekk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles