Taevaskoja külavanem käib rongiga Tartus PRIA-t juhtimas

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlvas sündinud ja kogu elu Taevaskojas elanud tippjuht Ahti Bleive nimetab koha kõige suuremaks mureks kergliiklustee puudumist raudteejaamast vaatamisväärsusteni. See oleks tema sõnul hea ka külaelanikele, aga eelkõige vajalik rongi pealt tulevatele turistidele.
Põlvas sündinud ja kogu elu Taevaskojas elanud tippjuht Ahti Bleive nimetab koha kõige suuremaks mureks kergliiklustee puudumist raudteejaamast vaatamisväärsusteni. See oleks tema sõnul hea ka külaelanikele, aga eelkõige vajalik rongi pealt tulevatele turistidele. Foto: Tomi Saluveer / Lõuna-Eesti Postimees

Taevaskoja külavanem Ahti Bleive sõidab iga päev 45 kilomeetrit Tartusse rongiga tööle, et juhtida riigi põllumajandustoetuste jagamist. Põllumajanduse registrite ja informatsiooni ameti (PRIA) peadirektori asetäitja on tõeline kodukoha Taevaskoja patrioot ja veab Eesti ühes looduskaunimas paigas aktiivset kogukonnaelu.

Bleive nimetab selle suve Taevaskoja küla tähtsündmuseks 28. juulil toimuvat külapäeva. «Võime nimetada nelja kogukonna viimase aja tegemist, millele tõmbame juuli lõpus korraga joone alla,» rääkis Bleive, kes juhib tegusat, enam kui pooli külaelanikke ühe mütsi alla koondavat MTÜ-d Taevaskoja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles