Pühajärve täitub Retrobestil stiilsete ajaränduritega

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igavesti noor Alphaville saabub Pühajärvele oma parimate hittidega.
Igavesti noor Alphaville saabub Pühajärvele oma parimate hittidega. Foto: Jelena Rudi

Suve suurim stiili- ja ajastufestival Retrobest toimub Pühajärve ääres 29. ja 30. juunil. Festivali teemaks on sel korral «Suvepuhkus», mis toob endaga kaasa palju üllatusi, lõunamaised rütme ja stiilseid külalisi.

Retrobestile toob lõunamaised rütmid kaasa 1970. aastal loodud trio The Gibson Brothers. Meeste loomingusse kuulub muu hulgas lugu «Que Sera Mi Vida».

Igavesti noor Alphaville saabub Pühajärvele oma parimate hittidega «Big in Japan» ja «Forever Young».

Dieter Bohleni poolt avastatud C. C. Catch tuleb ja avastab esmakordselt Lõuna-Eesti võlusid ning esitab oma varasalvest aegumatuid hitte.

Retrobesti külastab ka aastal 1977 maailma muusikat lauludega «Yes Sir, I Can Boogie» ja «Sorry, I`m a Lady» muutnud duo Baccara. Stiilipeo piire tuleb murdma Saksamaalt saabuv E-Rotic.

Eesti artistidest on Retrobestil taas rivis armastatud Kuldne Trio, aegumatu Black Velvet ning «Suveparadiisi» juhatav Mr Happyman. Juubelit peab ansambel Karavan, kes tähistab oma 35. lava-aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles