Kublitsa järvest tõmmati välja isehakanud jäärajasõitja Audi

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kublitsa järvest tiriti esmaspäeval välja talviste seadusevastaste jäärajasõitudega sinna uppunud uhke Audi A4. Võru linna lähedal asuvat noorte seas populaarset järve haldab RMK, kelle hinnangul on järve juures erinevate rikkumistega pidevalt probleeme.
Kublitsa järvest tiriti esmaspäeval välja talviste seadusevastaste jäärajasõitudega sinna uppunud uhke Audi A4. Võru linna lähedal asuvat noorte seas populaarset järve haldab RMK, kelle hinnangul on järve juures erinevate rikkumistega pidevalt probleeme. Foto: Agu Palo

Võru külje all olevast Kublitsa järvest tõmmati esmaspäeval välja sõiduauto, mis uppus järve noorte igatalvise ebaseadusliku jäärajasõidu ajal. Auto vajus järve ka aasta varem, tookord said isehakanud rallimehed auto ise kohe kätte. Seekord toodi auto välja aga alles pärast jaanipäeva.

«Auto avastas Kublitsa järve peal kummipaadiga viibinud kalamees, kes märkas, et järve põhjast läigib midagi vastu,» rääkis riigimetsa majandamise keskuse (RMK) Võrumaa metskonna metsaülem Agu Palo, kelle haldusalasse järv kuulub. «Kalamees teatas leiust politseile, kes tegi kindlaks, et inimesi autos siiski ei viibi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles