Inimlaps astub vastu kiskjale

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mowgli osas on Karel Targo.
Mowgli osas on Karel Targo. Foto: Birgit Landberg

Sel suvel kutsub teater Must Kast kõiki kaasa elama karvutule džunglipoisile tempokas koguperelavastuses «Mowgli». Etendused toimuvad juulis Varbusel asuvas maanteemuuseumis.

Loomariigi kardetumate esindajate – karu Baloo, panter Bagheera ja mao Kaa – seltskonnas viib tee poissi ühest unustamatust seiklusest teise.

Nendel rännakutel ristuvad Mowgli rajad korduvalt tema surmavaenlase: võitmatu tiigri Shere Khaniga. Selle hirmsa kiskja kindlameelne otsus väike inimlaps tappa sunnib Mowglit vastu astuma oma suurimale ja ohtlikemale seiklusele, millest sõltub nii tema kui ka kogu džungli saatus. Kas väikesest paljast konnapojast on vastast võimsale ja kartmatule kaslasele?

Etendused 13. juulist 22. juulini on teatri esindajate hinnangul sobivaimad lastele alates kuuendast eluaastast. Etendusele eelneb 15minutiline matk, mille käigus külastajad läbi džungli etenduspaika jõuavad.

Tüki lavastas Birgit Landberg. Mängivad Musta Kasti näitlejad Kaarel Targo, Kristjan Lüüs, Rauno Polman, Jaanika Tammaru, Märt Koik, Karl Edgar Tammi, Laura Niils, Liina Leinberg ja teised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles