Valla eakad ootavad päästvat bussipeatust

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suviti Riisali piirkonnas elav 87aastane Helju Solnask ütles, et majale lähemal asuvast bussipeatusest oleks Valgasse jõudmisel kõvasti abi. Tema selg ja jalad annavad tunda ning ligi kilomeetri kaugusele bussi peale minna on paras ettevõtmine.
Suviti Riisali piirkonnas elav 87aastane Helju Solnask ütles, et majale lähemal asuvast bussipeatusest oleks Valgasse jõudmisel kõvasti abi. Tema selg ja jalad annavad tunda ning ligi kilomeetri kaugusele bussi peale minna on paras ettevõtmine. Foto: Tiit Loim / Lõuna-Eesti Postimees

Valga külje all asuva Riisali suvilapiirkonna vanemad elanikud on hädas linna pääsemisega, sest lähim bussipeatus jääb kilomeetri kaugusele. Vald loodab peagi ka Riisalisse peatuse tuua.

«Pikk maa on mul bussi peale. Selg ja jalad on haiged. Siin on teisi ka selliseid. Käin kahe kepiga. Teise kepi peidan metsa, siis saan käia linnas,» rääkis 87aastane Helju Solnask, kes elab Valga lähedal Raavitsa külas asuvas Riisali piirkonnas suveperioodil. Tal on korter küll ka Valgas, ent suvisel ajal läheb seal olemine liialt palavaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles