Ruslana tühistas esinemise Seto jaanitulel: korraldajad pole lepingut täitnud (6)

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ruslana tühistas esinemise Seto jaanitulel.
Ruslana tühistas esinemise Seto jaanitulel. Foto: Liis Treimann

Täna Setomaal algava Seto jaanitule peaesineja, Ukraina eurovisioonivõitja Ruslana teatas, et jätab Käre külas toimuvale festivalile tulemata. Jaanitule korraldajad pole tema sõnul pidanud kinni varasematest kokkulepetest.

„Kuigi oleme teatanud, et Ruslana ei esine Seto jaanitulel, reklaamib korraldaja endiselt tema esinemist internetis ja kohalikus ajakirjanduses,“ seisab Ruslana ametlikul Facebook´i lehel. „Kõik Ruslana esinemist näha soovinud inimesed peaksid korraldajatelt raha tagasi küsima.“

Ruslanat esinemist reklaamitakse endiselt ka Piletilevis ja Seto jaanitule koduleheküljel, festivali päevapilet maksab 20.50 eurot.

Ruslana Lõžõtško esitatud pala "Wild Dances" võitis 2004. aastal Eurovisiooni lauluvõistluse. Ukraina laulustaar pidi esinema Seto jaanitulel laupäeval, kahepäevase festivali teisel päeval.

Festivali peaesinejana on piletimüügis Ruslana kõrval kirjas Venemaa folk-drum-bassi esinumber Neiromonah Feofan. Peale selle Eesti artistid Shanon, Hellad Velled, Sinu Naine jt.

Seto jaanitule korraldaja Imre Termonen on tülis ka Setomaa vallaga, kes on tema sõnul jätnud festivali ilma valla toetusest. Vallavalitsus ei ole aga nõus Termoneni sündmust toetama, enne kui mees on tasunud vallale oma võlad.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles