Auto sõitis kännu otsa

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaja läks päästjate abi.Foto on illustreeriv.
Vaja läks päästjate abi.Foto on illustreeriv. Foto: Arhiiv / Lõuna-Eesti Postimees

Reedel, 6. juulil kell 13.40 teatati häirekeskusele liiklusõnnetusest Otepää linnas. Sõiduauto oli teate kohaselt sõitnud läbi võsa teelt välja kännu otsa.

Kohale kiirustasid nii kiirabi, politsei kui ka päästjad. Võsa tõttu ei pääsenud kiirabi autole aga ligi ega saanud juhi tervislikku seisundit kontrollida. Seetõttu tõstsid päästjad auto kännu otsast ära ning kõrvaldasid sõiduki süttimise ohu.

Tegu oli õnneliku õnnetusega. Politsei pressiesindaja Kerly Virk kinnitas, et keegi selles viga ei saanud. Kiirabi vaatas juhi tervisenäitajad igaks juhuks siiski üle ja mees lubati koju.

Miks aga õnnetus üldse juhtus? «Politseile teadaolevalt üritas autojuht sõiduautot käivitada, kuid süütevõtmega see ei õnnestunud. Pärast seda oli ta käsipiduri maha võtnud, mille tulemusena hakkas sõiduauto allamäge veerema. Masin põrkus vastu äärekivi ning maandus kännu otsa,» täpsustas Virk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles