Kõva skoor: Võru Helios võttis kodus 8:0 võidu

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flora järelkasvust Võru Heliosele õiget vastast ei olnud.
Flora järelkasvust Võru Heliosele õiget vastast ei olnud. Foto: FC Helios Võru

Võru FC Heliose jalgpallimeeskond naasis suvepausilt võimsa võiduga, võites Tallinna FC Flora U19 esindust eile esiliiga B-tasandi mängus koduväljakul 8:0, mis on Võru meeskonna läbi aegade suurim võit.

Heliose peatreener Jaanus Vislapuu sõnul sai otsustavaks asjaolu, et Heliose mängijad on noortest florakatest vanemad ja kogenumad. „Lihtsalt nii noor meeskond oli vastas, arvan, et mingil hetkel läks neil natuke lappama, motivatsioon kadus. Teisel poolajal saime lihtsaid väravaid,” ütles ta. „Ega see mäng kummalegi poolele palju ei andnud. Enesekindluse mõttes oli meile siiski hea, et mõni mees sai värava lüüa, kes polnud veel sel tasemel löönud.“

Heliose esimese kübaratriki esiliiga B-tasandil tegi Andrei Tjunin. Mait Raha lõi kaks väravat ning jala said valgeks veel Aleksandr Pruttšenko, Valeri Šabanov ja Jürgen Kolk.

Plusspoolele läks Võru esindusklubi jaoks kindlasti ka publikuarv – pealtvaatajaid oli staadionil 224. Vaid korra on Heliose mängul rohkem publikut olnud.

Järgmises voorus ootab Heliost märksa kõvem kivi, kui eeloleval pühapäeval mängitakse võõrsil Tartu JK Tammeka U21 meeskonnaga.

„Vastane on pärast meie viimast omavahelist mängu (Helios võitis Võrus tartlasi 4:1) väga motiveeritud. Mingit eraldi ettevalmistust ei tule, aga püüame valida sellised mängijatüübid, kes sinna mängu võib-olla natuke paremini sobivad. Kindlasti mängime natuke kaitsvamalt ja proovin mõne väikse taktikalise üllatuse ka välja mõelda,” ütles Vislapuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles