Ehitusfirma käive kasvas 57 protsenti

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mapri Ehituse juht Priit Jaagant on otepäälane.
Mapri Ehituse juht Priit Jaagant on otepäälane. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Mapri Ehitus OÜ müügitulu kasvas mullu 57 protsenti 63,9 miljoni euroni, kuid ettevõtte puhaskasum langes ligi 80 protsenti 446 500 eurole.

Enamus teenitud müügitulust tuli peatöövõtu ja projektijuhtimise lepingutest. Ehitusobjektid asusid valdavalt Eestis ning kaks objekti oli ettevõttel ka Lätis. Kasumi vähenemine tulenes turu üldisest marginaalide langusest, märkis ettevõtte juhatus majandusaasta aruandes.

Möödunud aastal olid Mapri Ehituse märkimisväärsemad ehitusobjektid Balti jaama turuhoone, Skyline kortermajad ja Filmi-Tuukri tänava kortermajad Tallinnas, Naerumaa lasteaed Tartus, Sõrandu farm, Sillamäe Maksimarket, Woho teine etapp, Vetiku veisefarm ning Karulaugu spordihoone

Ettevõte investeeris mullu masinatesse, tööriistadesse, kontoritehnikasse, arvutitesse ja arvutitarkvarasse kokku 148 500 eurot. Käesoleval aastal plaanib ettevõte hoida müügitulu mahtu ning jätkata aktiivse ehitustegevusega Eestis ning müügitööga Läti turul ehitustegevuse laiendamiseks.

Ettevõttes töötas mullu täistööajale taandatult keskmiselt 67 inimest, kelle palgakulu oli 1,8 miljonit eurot. Aasta varem oli 61 töötaja palgakulu 1,5 miljonit eurot.

Mapri Ehitus OÜ kuulub Mapri OÜ kontserni. Firma juht Priit Jaagant elab Otepää vallas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles