Põlvas alustati jahti meistritiitlile

Madis Perli
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk Viljandi HC ja Põlva SK noormeeste mängust, mil Viljandi ründaja (kollases) viskas 360° hüppe järel palli värava suunas.
Hetk Viljandi HC ja Põlva SK noormeeste mängust, mil Viljandi ründaja (kollases) viskas 360° hüppe järel palli värava suunas. Foto: Madis Perli

Laupäeval selgitasid rannakäsipallurid Põlvas välja Eesti meistrivõistluste esimese etapi parimad. 34 võistkonnast 16 oli Põlva-, Valga- ja Võrumaalt.

Põlva järve ääres neljal väljakul läbi viidud jõuproov oli põlvalastele edukas: koju suudeti jätta kolme klassi – meeste, poisid 2001 ja 2003 – esikohad.

Etapi peakorraldaja Kalmer Musting ütles, et võistlus sujus väga hästi ning ka ilmaga vedas. «Varasematel aastatel oleme tihti jäänud vihma kätte ja siis pole rannakäsipall lõbus. Lõbus on see just siis, kui on soe, päike paistab ning mängude vahel saab ujumas käia. Samuti teeb turniiri põnevaks, kui ühes võistlusklassis on vähemalt kaheksa tiimi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles