Aeg on kurgid purki panna

Hapendatud kurgid on nii maitsvad kui ka tervislikud.

FOTO: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Meedias töötavad inimesed teavad vägagi hästi, mida tähendab mõiste «hapukurgihooaeg». See on siis, kui väljas on suur suvi, lugude allikaid on meilitsi ja telefonitsi pea võimatu tabada ja juhul, kui see ka õnnestub, ei saa neilt kommentaari kätte – inimene puhkab. Ja uudiseid napib.

Suvest võtab eestlane viimast ja igasuguste intriigide punumine või tähtsate otsuste tegemine lükatakse kuskile sügisesse, seetõttu tuleb uudistevaesel ajal teha uudis kasvõi hapukurkide soolamisest.

Aga hapukurgihooaeg on vähemalt neile, kes köögis askeldada armastavad, see kõige oodatum aeg.

Loe ka neid

Tagasi üles