Elupäästja: surm oli vaid mõne minuti kaugusel (1)

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võru piirkonnapolitseinik Elar Sarik tunnistas, et pole varem sattunud olukorda, kus inimese elu vajab surmasuust päästmist.
Võru piirkonnapolitseinik Elar Sarik tunnistas, et pole varem sattunud olukorda, kus inimese elu vajab surmasuust päästmist. Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Öösel kalapulkade praadimise ajal madratsile magama jäänud purupurjus 23aastasel Antsla mehel vedas hullu moodi, kui politseinikud juhuste kokkulangemisel ta enne vingusurma saabumist leidsid ja majast välja tassisid.

Tegelikult polnud Võru piirkonnapolitseinikul Elar Sarikul ja abipolitseinik Riho Lehistel (pildil) mingisugust otsest põhjust laupäeva esimesel tunnil Antslasse sõita. Ometi kujunes nende Antslast läbipõikamine ühele noorele mehele heas mõttes saatuslikuks. Kui hargnema hakanud sündmuste lõng poleks kaht korrakaitsjat tema Pärna tänava elamu akna taha juhatanud, jõudnuks mõni hetk hiljem sinna juba surm.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles