Tantsu- ja lauluilu jagub ligi seitsmeks järjestikuseks tunniks

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsurühm Pilleriin
Tantsurühm Pilleriin Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga-Valka linnapäevade käigus toimub laupäeval, 11. juunil algusega kell 9 Valga Muuseumi hoovis kirev kultuuriprogramm.

Avalöögi annab ansambel Oduvantšiki koos ukraina laupäevakooli lastega. Pool tundi hiljem astub rahva ette Valka kultuurimaja naiste vokaalansambel Campari.

Kell 10 võtavad esinemisjärje üle südamesõprade seltsi laulu- ja tantsuansambel ja rahvatantsurühm Karikakar, andes selle poole tunni pärast omakorda Valka kultuurimaja rahvatantsurühmale Sudmaliņas.

Kell 11 hakkavad tantsuilu pakkuma rahvatantsurühm Sõsarad, EveMar ja kultuurikeskuse line-tantsuring. Pool tundi hiljem läheb esinemisjärg taas naabritele: Valka kultuurimaja moetantsurühmale Aija.

Keskpäeval algab rahvatantsurühma Pilleriinja rahvamuusikaansambli Jauram pooletunnine etteaste. Järgmise pooltunni sisustab aga Valka kultuurimaja rahvatantsurühm Aija.

Kell 13 saab alguse line-tantsurea moodustamine.

Tund hiljem astuvad üles tantsurühmad Max-Mary ja Elujõud, kell 14.30 aga saabub Valka kultuurimaja folkloorirühma Naburgi esinemiskord.

Programmi viimase pooltunni sisustab stuudio Joy. Kava lõpeb 15.30.

kell 10 oleks õige - Südamesõprade Seltsi laulu- ja tantsuansambel ja rahvatantsurühm Karikakar 2) kell 12 koos rahvatantsurühmaga Pilleriin esineb ka rahvamuusikaansambel Jauram.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles