Tublimad abituriendid alles seavad sihte

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavused abituriendid käisid maavanema ja Valgamaa Omavalitsuste Liidu juhi vastuvõtul.
Tänavused abituriendid käisid maavanema ja Valgamaa Omavalitsuste Liidu juhi vastuvõtul. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kolmapäeval toimus Valga maavalitsuse saalis vastuvõtt maakonna tublimatele õppuritele.

Kuigi eksamiperiood veel kestab ning eksamitulemused teadmata,võib Valgamaa uhkust tunda kuue kuld- ja seitsme hõbemedalikandidaadi üle. Kuldmedalikandidaadid on Liisi Ploom Valga gümnaasiumist, Jelena Šihhaleva ning Anastassia Avramenko Valga vene gümnaasiumist, Kristiina Kannukene, Margo Metsoja ja Timmo Sülla Tõrva gümnaasiumist

Hõbemedalile kandideerivad Kaspar Metsar ja Martin Appo Tõrva gümnaasiumist, Anastasia Gnatjuk Valga vene gümnaasiumist, Karl Kadaja Puka keskkoolist, Allar Soo, Kristin Tattar ja Selin Valk Audentese spordigümnaasiumi Otepää filiaalist.

Pärast pidulikku tunnustusüritust vahetati mõtteid ühises vestlusringis. Kõik kohal olnud abituriendid kinnitasid, et tahavad kindlasti edasi õppida. Erialavalikust rääkide selgusaga , et see oli tehtud ainult paaril lõpetajal. Kõlama jäi, et mitu lõpetajat plaanib õppida arstiks, juristiks, jätkata õpinguid majanduse või infotehnoloogia valdkonnas.

Vabariigi presidendi ja proua Evelin Ilvese vastuvõtul 21. juunil Tallinnas esindavad maakonda Liisi Ploom, Jelena Šihhaleva, Margo Metsoja, Kaspar Metsar ja Karl Kadaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles