Lossis kasvas üks üritus sujuvalt üle teiseks

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sangaste loss
Sangaste loss Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Esmaspäeval, 13. juunil esitleti Sangaste lossis koguteost «Valgamaa aastaraamat 2010». Selle eesmärk on anda ülevaade maakonna eri valdkondade olukorrast ja arengust. Samuti aitab raamat tutvustada maakonda nii kohalikele inimestele, koostööpartneritele kui turistidele. Ajaloo tarbeks on raamatusse talletatud valik 2010. aasta olulisematest sündmustest.

Raamatu koostamisele aitasid kaasa maavalitsuse talitused, kohalikud omavalitsused, riigiasutuste kohalikud esindused ja teised organisatsioonid.

Raamatu elektroonilise versiooniga saab tutvuda Valga maavalitsuse kodulehel.

Paralleelselt aastaraamatuga ilmub taskuteatmik «Valga maakond arvudes 2011», mis sisaldab olulisemaid arvandmeid maakonna kohta.

Kauni kodu konkurss viidi maakonnas läbi juba 14. korda ning seekord esitati Valgamaal konkursile 10 objekti. Maakondlikeks võitjateks kategoorias «Kaunis Eesti Kodu 2011» osutusid Sirje ja Avo Parise eramu Valgas, Kadi ja René Rahnu Rahnu talu Põdrala vallas, Aivar Uibopuu Sepamäe talu Helme vallas ning Rutt ja Anatoli Šmiguni eramu Otepää vallas.

Tiitli «Kaunis omavalitsuse 2011» pälvis Otepää vald, parimaks tööstusmaastikuks tunnistati tänavu Otepää Lihatööstus Edgar OÜ.

Tunnustusüritusele olid palutud kõik konkursile esitatud nominendid ning 14 mastivimpi saajat, kelle
valisid välja omavalitsused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles