Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna saab Valgas nurgakivi uus päästekomando hoone, mille ehitamist päästjad oodanud juba viisteist aastat. Kohale tuleb mitu esinduslikku külalist eesotsas siseminister Ken-Marti Vaheriga.

Puka rahvamaja juures asuvas Pritsumehe pargis toimunud Valgamaa partnerluskogu tunnustusüritusel kuulutati välja maakonna selle aasta kaunis, ettevõtlik ja tegus kodupaik ning parim paik noortele.

Reedel selgus, et tippspordiga lõpparve teinud Jaak Mae asub Eesti Suusaliidus tööle murdmaasuusatamise Otepää MK-etapi korraldusmeeskonna juhina. Millised on tema plaanid selles ametis?

Pilkuse seltsimajas tunnustati Otepää valla endiseid külavanemaid ja anti ametimärgid uutele.

Valga torutööde peatöövõtja AS-ga K&H lõpetatakse peatselt leping ning alustatakse uute hankedokumentide ettevalmistamisega. Linnatänavate lappimine käib täie hooga.

Seekord vastavad kümne küsimuse rubriigis Valgamaalase tegevtoimetaja Jaan Rapp ja reporter Jaanika Kuusik.

Võidupüha eel tasub meenutada neid, kes oma elu hinnaga meile vabaduse tõid. Seda mälestust aitab elus hoida muu hulgas Valga Jaani kiriku seinal olev tahvel, mille eestlased ja soomlased ühiselt taastasid. Taastamislugu meenutab aastakümneid Valga gümnaasiumis töötanud Vikki Pennonen.

Mulgimaad tutvustava kuu käigus näitasid möödunud nädalavahetusel Tallinnas Ülemiste kaubanduskeskuses huvilistele oma kunsti Helme ja Tarvastu kihelkonnas elavad käsitöömeistrid ning kultuuritegelased.

Keskkonnateabe keskuse projektijuhi Koit Prantsu sõnul andis Tõrva linnavalitsus välja ehitusloa, mis tähendab, et vooluveekogude projekti käigus sai alustada mullatöödega Õhne jõe Tõrva paisjärvel. Mis on nende eesmärk?

Maavalitsuse eestvedamisel moodustati Otepääl maakonna meeste tervise- ja liikumisalane aktiivgrupp, et mehed Valgamaal senisest aktiivsemalt liikuma panna.

Kaksiklinna sünnipäeval viis Valga Muuseumi teadur Rain Soosaar grupi ajaloohuvilisi üle piiri Lätti. Mida põnevat seal nähti?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles