Mees muutis heinamaa jalgpalligolfi väljakuks

Madis Perli
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi väljak on olnud avatud ainult loetud päevad, on seda kasutanud juba omajagu huvilisi. Pildil on SK Augur jalgpalliklubi treener ja õpilane, kes olid parajasti Rõuges laagris.
Kuigi väljak on olnud avatud ainult loetud päevad, on seda kasutanud juba omajagu huvilisi. Pildil on SK Augur jalgpalliklubi treener ja õpilane, kes olid parajasti Rõuges laagris. Foto: Grethe Rõõm

Rõuge mehel Taavi Karul tekkis jalgpalligolfiga esmane kokkupuude umbes 15 aastat tagasi, kui nägi Rootsis üht erilist väljakut. Mõte päris oma väljak teha tuli alles selle aasta aprillis, kui nad perega Saksamaal jalgpalligolfi mängisid.

«Lahe oli: kõigil poolteist kuni kaks tundi tegevust ja jõuga polnud seal midagi teha. Siis mõtlesingi, et teen endale ka: saame ise mängida ning möödasõitjatele, turistidele ja kohalikele sellist väljakul mängimise teenust pakkuda,» sõnas Karu.

«Selliseid kohti, kus midagi lahedat teha, ei ole kunagi liiga palju,» ütles Karu. «Endale meile meeldib mängida ja kui teistele ka meeldib, on väga hea,» lisas Karu. Tema sõnul oli see ainult ettevõtmise asi. Tuli nuputada radade paigutust, et heinamaast maksimum võtta, materjale koguda, teha muid ettevalmistusi, lõpuks rajad sisse niita ning ühel nädalavahetusel takistused ehitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles