Serviti ja HC Tallinn osalevad eurosarjas

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti
Põlva Serviti Foto: Arvo Meeks / LEPM

Eile kinnitas Euroopa Käsipalliliit (EHF) uuel hooajal eurosarjades mängivad klubid. Pärast paarihooajalist pausi osaleb Eestist jälle mitu tiimi. Lisaks meistermeeskond Põlva Servitile, kes teeb kaasa tugevuselt teises ehk EHF Cupi sarjas, debüteerib Euroopa palliplatsidel HC Tallinn, kes mängib EHF Challenge Cup`il.

«Kui mullu alustasime oma esialgse kolmeaastase plaaniga, oli kohe kavas teisel hooajal lülituda eurosarja,» sõnas HC Tallinna tegevjuht Risto Lepp. «Esimesel aastal tutvustasime mängijatele profisportlase elu, soovisime parandada nende üldfüüsilist seisundit ja harjutada euroopalikku, agressiivse kaitsega mängustiili.»

Lepp tõi paralleeli ka koduse konkurendiga. «Näeme ju Põlva Serviti pealt, kuidas aastaid tugevaid mänge heade vastastega on klubi viinud tublide Euroopa keskmike hulka. Nii arvame meiegi, et see on ainuõige tee arenguks. Peame end võrdlema tugevate vastastega ja mine tea: kui loos on õnnelik, on seal tiime, kellele võime vähemalt avaringis edukalt vastugi saada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles