Valgamaa noored võitsid kolm meistitiitlit

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
U14 vanuseklassis võitis Tõrva klubi Viraaž esindaja Romet Kivi (keskel) kaks kulda, ühe hõbeda ja ühe pronksi. Üks kuldadest tuli odaviskes.
U14 vanuseklassis võitis Tõrva klubi Viraaž esindaja Romet Kivi (keskel) kaks kulda, ühe hõbeda ja ühe pronksi. Üks kuldadest tuli odaviskes. Foto: Eesti Kergejõustikuliit

U14 ja U16 vanuseklassi meistrivõistlused kergejõustikus kujunesid väga edukaks Tõrva spordiklubi Viraaž noortele. Medaleid jagus teistelegi Lõuna-Eesti klubidele.

Pärnus aset leidnud jõuproovil võitis Viraaži esindaja Romet Kivi U14 vanuseklassis kaks kulda, ühe hõbeda ja ühe pronksi. Kuldmedali saavutas Romet 100 meetri jooksus ajaga 12,46 ja odaviskes tulemusega 40.04, hõbeda 400 meetri jooksus ajaga 59,38 ning pronksi 800 meetri jooksus ajaga 2.22,64. Kolmel alal suutis ta seejuures parandada isiklikku rekordit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles