Hanson läks pärast põlengut ema juurde

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hedvig Hanson
Hedvig Hanson Foto: Arvo Meeks / LEPM

Valgamaa juurtega laulja Hedvig Hanson elas ööl vastu eelmist laupäeva üle ränga šoki, kui purjus naaber pani põlema tema kodumaja. Laulja viibis samal ajal ise ka majas, samuti tema lapsed. Keegi põlengus õnneks kannatada ei saanud, küll kahjustas põleng laulja maja.

Õhtulehe andmetel läks Hanson pärast põlengut koos lastega oma ema juurde. Tema ema Novella Hanson on Tõrvas tegutsev laulupedagoog, kes ise ka oma juhendatavatele laule kirjutab. Hedvig Hanson on ka ise varemgi mõnda aega Tõrvas elanud.

Laulja maja süütamises kahtlustatav mees on vahi all. Politsei esitas mehele kahtlustuse mõrvakatses ja oma lähedaste korduvas kehalises väärkohtlemises. Lõuna ringkonnaprokuratuuri vanemprokuröri Toomas Liiva sõnul veedab elumaja süüdanud mees oma teo tagajärjel esialgu vähemalt kaks kuud vabadusest isoleerituna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles