Kapo paljastas telgitaguseid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindi lõikas läbi siseminister Ken-Marti Vaher. Vasakul muuseumi juhataja Meelis KIvi, paremal kaitsepolitseiameti peadirektor Raivo Aeg.
Lindi lõikas läbi siseminister Ken-Marti Vaher. Vasakul muuseumi juhataja Meelis KIvi, paremal kaitsepolitseiameti peadirektor Raivo Aeg. Foto: Hele Heletäht

Sihtasutuse Valga Isamaalise Kasvatuse Püsiekspositsioon muuseum sai eile juurde uue temaatilise toa. Tegu on kaitsepolitseiameti (kapo) toaga, mis annab ülevaate ametkonna olulisematest tegevustest.

Väljapanekute hulgas on nii sümboolikat kui tehnikat. On ka tutvustavad stendid riigi julgeolekukorraldusest, töövaldkondadest, järelevalve korraldusest ja ajaloost.

Temaatilise toa avasid siseminister Ken-Marti Vaher, kaitsepolitseiameti peadirektor Raivo Aeg ja muuseumi juhataja Meelis Kivi.

Siseminister rõhutas laste õpetamise ja kasvatuse tähtsust: õpetage lapsi, siis ei pea neid hiljem täiskasvanuna karistama. Raivo Aegi sõnul on tal hea meel, et selline tuba avati ja laiem üldsus saab tutvuda nende tegevusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles