Netikelm püüdis Tõrva vallast raha välja petta

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelm esines Tõrva vallavanem Maido Ruusmannina (pildil) ja soovis vallavanema nime all, et raamatupidajad välismaale raha kannaks.
Kelm esines Tõrva vallavanem Maido Ruusmannina (pildil) ja soovis vallavanema nime all, et raamatupidajad välismaale raha kannaks. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tõrva vallavalitsuses tekitas elevust vallavanema e-postiaadressilt tulnud kiri, milles viimane justkui palub raamatupidajatel välismaale raha kanda. Et töötajad nägid skeemi läbi, jäi kahju seekord sündimata.

Teisipäeval saadeti Tõrva vallavanema Maido Ruusmanni ametlikult töö e-postiaadressilt välja kiri pealkirjaga «Express maksmine», mille said valla kaks raamatupidajat ja finantsjuht. Selles seisis: «Kas sa saad teha välismaise ülekande täna? Lugupidamisega, Maido Ruusmann».

Ruusmann lausus, et kelm või kelmid jäid siiski pika ninaga. «Läbi see seekord küll ei läinud, aga elevust raamatupidajates tekitas küll.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles