Kuni 20aastased noormehed valmistuvad EM-turniiriks

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koondise peatreener Kalmer Musting
Koondise peatreener Kalmer Musting Foto: Glänel Tirrand / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti kuni 20aastaste noormeeste käsipallikoondis valmistub põlvalasest peatreeneri Kalmer Mustingu juhendamisel Euroopa meistrivõistluste teise divisjoni turniiriks. Kahe nädala jooksul peeti kaks treeninglaagrit ning neli kontrollkohtumist Lätiga. Nädal tagasi saadud kahele võidule lõunanaabrite üle lisandus sel nädalal kaks kaotust.

Kuni 20aastaste ehk 1998. aastal ja hiljem sündinute koondis mängib 20.–29. juulini Makedoonias aset leidval turniiril, kus 11 võistkonna seas on Eesti A-alagrupis koos Valgevene, Fääri saarte, Soome, Kreeka ja Leeduga. B-gruppi kuuluvad Šveits, Makedoonia, Itaalia, Ukraina ja Suurbritannia. Kaks parimat mõlemast rühmast edenevad poolfinaali. Teine 11-tiimi turniir toimub samal ajal Montenegros.

Kolmapäeval kaotas Eesti Lätile 21 : 22 (11 : 15) ning päev hiljem 21 : 23 (10 : 11). Avamängus viskas Alfred Timmo viis, Markus Viitkar, Mathias Rebane ja Vahur Oolup kolm väravat. Neljapäevases kohtumises jagunesid väravad veelgi ühtlasemalt, täpseimatena said Eesti meistri Põlva Serviti pallurid Sander Sarapuu ja Ülljo Pihus kirja kolm tabamust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles