Eestisse kipuvad illegaalid nii Aasiast kui Aafrikast (2)

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piusa kordoni juht Valmar Hinno sõnas, et surve rohelisele piirile on viimastel nädalatel kasvanud. «Lähiaja prognoos näitab, et surve piirile võib kasvada veelgi, sest seoses jalgpalli MMiga on Venemaale tulnud inimesi, kes võivad end fänniks nimetades püüda illegaalselt 
Euroopasse pääseda.»
Piusa kordoni juht Valmar Hinno sõnas, et surve rohelisele piirile on viimastel nädalatel kasvanud. «Lähiaja prognoos näitab, et surve piirile võib kasvada veelgi, sest seoses jalgpalli MMiga on Venemaale tulnud inimesi, kes võivad end fänniks nimetades püüda illegaalselt Euroopasse pääseda.» Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Piirivalvurid on viimastel päevadel Setomaal piiriäärsel alal tabanud kahel korral inimesed, kes riigis viibinud ebaseaduslikult.

Neljapäeval, 12. juuli keskpäeva paiku pidasid piiriametnikud Kolodavitsa külas Koidula-Võmmorski tee 3. kilomeetril kontrollimiseks kinni kaks kahtlust äratanud meest. Koht, kus piirivalvurid mehed kinni pidasid, on umbes 400 meetri kaugusel ajutisest kontrolljoonest.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles