Ühistu uus juht ehitab suurpoodi

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praeguseks pool aastat Põlva tarbijate ühistut juhtinud 38aastane Kristo Anderson soovib uue suurpoega saavutada seda, et põlvalased ei käiks enam nii palju ostlemas teistes ümbruskonna linnades.
Praeguseks pool aastat Põlva tarbijate ühistut juhtinud 38aastane Kristo Anderson soovib uue suurpoega saavutada seda, et põlvalased ei käiks enam nii palju ostlemas teistes ümbruskonna linnades. Foto: Tomi Saluveer / Lõuna-Eesti Postimees

Eelmise aasta lõpus ametisse asunud Kristo Anderson viib ellu Põlva tarbijate ühistu (PTÜ) ajaloo suurimat investeeringut − uue Maksimarketi ehitust. Mees plaanib 5 miljonit maksva keskusega astuda konkurentidele kandadele ja võita Põlvale tagasi seni Võrru ning Tartusse sõitnud ostlejad.

«Põlva Maksimarket võiks meie nägemuse järgi olla piirkonna suurim kaubanduskeskus. Esimene eesmärk on saada kätte Rimi, Selveri ja teiste siinsete kaubakettide käive,» lausus Anderson. «Samas teame, et osa Coopi klientidest käib praegu Võrru, Tartusse ja Otepääle. Uus keskus on mõeldud ka neile.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles