Triatlon ja rulluisumaraton ühendavad oma jõud

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triatloni vahetusala
Triatloni vahetusala Foto: Eleri Lõhmus / Valgamaalane

Augusti kahel esimesel nädalavahetusel saavad spordisõbrad oma võimed proovile panna neljal populaarsel suvealal: rulluisutamises, ujumises, rattasõidus ja jooksmises. Teist aastat järjest annab selleks võimaluse TriStar Estonia triatloni ja SEB 5. Tartu rulluisumaratoni ühisarvestus, kus parimad selgitatakse välja finišiaegade liitmisel.

«Kaks populaarset rahvaspordiüritust ühendavad teist aastat järjest oma jõud, et pakkuda mitmekülgsemaid võimalusi kasutada suveaega aktiivselt, olla sportlik ja terve,» tundis ühisarvestuse jätkumise üle rõõmu TriStar Estonia triatloni korraldaja Ain-Alar Juhanson. Nii ongi kõik aktiivse eluviisi armastajad oodatud 6.–7. augustini Pühajärvel toimuvatele triatlonidistantsidele ning 14. augustil Tartu rulluisumaratoni radadele.

«Nädala jooksul ujuda, ratast sõita, joosta ja rulluisutada soovitan kõigile vähegi sportlikele,» ütles eelmise aasta ühisarvestuse võitja Priit Ailt. «Millal siis veel seda teha, kui mitte suvel, ja mitte nendel üritustel,» lisas Ailt, kes on muu hulgas ka naisekandmise maailmameister ning Eesti meister triatlonis.

«Rahvaspordi populaarsus Eestis kasvab, seda näitavad triatloni ja rulluisumaratoni osalejate arvu tõus, aga ka see, et muidu triatlonilt tuntud harrastajad otsustavad ka uisud alla panna,» lisas Juhanson.

TriStar Estonia triatlonile saab registreeruda 1. ja SEB 5. Tartu rulluisumaratonile 13. augustini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles