Jalgpallilaager lõi rekordi

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti Jalgpalli Liidu korraldatavates laste suvelaagrites osaleb sel suvel rekordiline hulk noori vutihuvilisi. Kokku käib neid 35 laagrist üle Eesti läbi 1185.

Esimene laagrinädal leidis aset 6.–10. juunini ja teine toimub 8.-12. augustini. Laagripaigad on Elva, Haapsalu, Keila, Kohila, Kuressaare, Paide, Põlva, Pärnu, Rapla, Saku, Sillamäe, Tallinn, Tamsalu, Tartu, Valga, Viljandi ja Võru.

«Mullune rekord ehk 1003 osalejat sai ületatud – huvi on suur ja tagasiside positiivne, see teeb rõõmu,» lausus Eesti Jalgpalli Liidu suvelaagrite projekti juhtiv Indrek Zelinski.

Suvelaagrid on mõeldud kõigile jalgpallihuvilistele poistele ja tüdrukutele, kes sündinud aastatel 1999–2004.
Treeningud on mängulised, rõhutavad personaalset lähenemist, panevad lapsi võistkondlikult tegutsema ja arendavad ka sotsiaalselt, sest omavahel segatakse erinevate oskuste ja vanusega noorukeid. Tegutseb üks treener kümne lapse kohta.

2009. aastal käisid laagrites osalenud lapsed Portugali ja Brasiilia jalgpallikoondise treeningutel, aasta enne seda külastati Eesti koondise treeningut. Mullu saadi võimas elamus Eesti ja Fääri saarte EM-valikkohtumisel ja Triobeti Balti liiga mängu vaheajal Eesti koondise vastu A. Le Coq Arena väljakule joostes.

Sel aastal külastati juunis Eesti-Läti U-21 koondiste kohtumist, 9. augustil elatakse kaasa Eesti-Aserbaidžaani U-21 matšile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles